Hannah producten

Al sinds 1979 staat hannah voor huidverbetering. De producten van hannah zijn ontwikkeld om een beschadigde huid weer in balans te brengen, je huid mogelijkheden te bieden om te herstellen en om een goede en gezonde huidconditie te realiseren en behouden. Elk product heeft een uitgebalanceerde samenstelling, bestaande uit huidverwante, hoog gekwalificeerde ingrediënten. De hannah producten zijn op elkaar afgestemd en zo ontwikkeld, dat het beoogde resultaat vlug zichtbaar wordt. Niet vanuit een laboratorium, maar vanuit de dagelijkse praktijk!

Of je nu komt voor acne, rosacea, pigment, rimpels, littekens of bijvoorbeeld eczeem, mijn doel is om samen met jou de optimale conditie van je huid te behalen en te behouden. Geef jezelf en je huid dan nu een kans en kom langs voor een gezichtsbehandeling.

Bij iedere hannah behandeling worden stappen van het hannah-systeem doorlopen met producten die speciaal voor jouw huid geselecteerd zijn:

Doormiddel van de skin analyser worden het vocht-, vetgehalte en de pH waarde van de huid gemeten.

De oppervlakte van de huid wordt gereinigd om toegankelijkheid van voedingsstoffen mogelijk te maken.

Doormiddel van een peeling wordt de hoornlaag van de huid verdund om een beter opnamevermogen te realiseren.

Een goede doorbloeding maakt transport van voedingsstoffen, zuurstof en afvalstoffen mogelijk.

De juiste voedingsstoffen zorgen voor herstel en balans van de huid.

De huid beschermen tegen bijvoorbeeld; uitdroging, kou, zonnestralen, schadelijke stoffen van buitenaf etc.

Om de huid te verbeteren of in balans te houden is het belangrijk de geadviseerde producten ook thuis te gebruiken voor een optimaal resultaat.

Voordat we beginnen met een behandeling zal altijd eerst een intakegesprek plaatsvinden. Zodat ik weet wat jouw wensen zijn en jij weet wat mijn mogelijkheden zijn. Er komen vragen aan bod over voeding, huidige verzorging en stressfactoren. Alles wat van invloed kan zijn op jouw huid(probleem).

Om de mooiste resultaten te behalen is er een breed aanbod aan behandelingen die voor specifieke huidproblemen worden ingezet. Iedere keer voordat de behandeling wordt gestart zal de huid gemeten worden met een Skin Analyzer. Hierdoor ben ik in de mogelijkheid om de producten precies op jouw huid af te stemmen, waardoor iedere behandeling doeltreffend, persoonlijk, resultaatgericht en uniek is.

Het hannah systeem wordt ondersteund door de producten van de vier productlijnen Red line, Clear, Sun en Body.

Designed by InkGraphics – © 2020