Schoonheidssalon_Byance_logo

Bindweefselmassage

Deze intensieve massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage!

Zichtbaar huidverbeterende resultaten De hannah Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verbetering van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingsstoffen op te nemen.

Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de hannah Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd.

Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

De Bindweefselmassage is toe te passen bij diverse indicaties zoals een vale en vermoeide huid, acné, littekenvorming, om huidveroudering te vertragen en bij diverse vormen van huiddeffecten.

Door de massage in kuurverband toe te passen, wordt de werkzaamheid verhoogd en de effectiviteit van de hannah producten bovendien vergroot. Starten met eenmaal per week een bindweefselmassage gedurende een aantal weken, zal het resultaat aanzienlijk verbeteren en versnellen.

Voor kuurbehandelingen zoals Bootcamp of de Intense workout is een speciale prijs. Ik leg het je graag uit. Maak een afspraak voor een intake gesprek, zodat ik je kan uitleggen wat de mogelijkheden zijn.

Het gaat er niet om wat je voor je huid doet, maar wel hoe en vooral waarom je het doet!

Designed by InkDesign – © 2024