Veel gestelde vragen

Ik ben allergisch, is dat een probleem?

Nee, de producten waarmee ik werk hebben bewezen geen problemen op te leveren bij een allergische huid. Heeft u allergiepaspoort? Dan kan ik voor u nakijken of een bepaald ingrediënt voorkomt in onze producten. Vaak is een huidprobleem goed te behandelen met behandelingen en de juiste huidproducten, zodat u uw huid zichtbaar kunt verbeteren.

Ik heb een huidziekte, kunt u mij helpen?

Bij acné of rosacea kan ik zeker iets betekenen en uw klachten verzachten, verminderen of in zijn geheel doen afnemen. Op basis van uw informatie kan ik bepalen of uw klachten te verminderen zijn.

Kan ik zomaar naar binnenlopen voor een afspraak?

Nee! Al onze behandelingen gaan op afspraak. Het is ook mogelijk om uw afspraak online te boeken

Kuurbehandelingen, waarom en wat is dat?

Een kuur is de beste methode om uw wensen bij specifieke huidverbetering snel te realiseren. Hiervoor kan ik u het best adviseren in een persoonlijk gesprek. Na het inventariseren van uw wensen en een huidanalyse kan ik u kuurbehandeling adviseren die hierbij het beste aansluit. U bent van harte welkom om hiervoor een afspraak te maken.

Is een behandeling niet te duur voor mij?

De prijzen in mijn praktijk lopen sterk uiteen. Wilt u uw huid verbeteren dan vinden we vast samen een betaalbare mogelijkheid.

Ik wil eenmalig een behandeling, heeft dat wel zin?

Een eenmalige behandeling heeft zeker nut. Het is heerlijk ontspannend voor lichaam en geest en zorgt een paar dagen voor een prachtige huid. Voor langdurige resultaten zijn meerdere behandelingen en een goede huidverzorging noodzakelijk.

Hebt u ook specifieke behandelingen voor mannen?

Jazeker. De herenhuid vraagt om een andere aanpak dan de huid van vrouwen. De baardgroei is hiervan de belangrijkste oorzaak. Afhankelijk van de vraag en de huid kan een behandeling ook op maat worden samengesteld.

Kan ik ook bij u voor een duobehandeling terecht?

Samen komen mag, maar helaas is het niet mogelijk om u gelijktijdig te behandelen. De behandelruimte biedt geen plek voor twee behandelstoelen. Daarnaast geven wij u tijdens de behandeling graag de volledige aandacht.
InkGraphics – © 2020 All Rights Reserved